• Roll-on Antistres 1 (tonic)

  • 28,00 lei

   Categoria de produse:

  Mayie Antistres 1 (tonic) este un produs cosmetic natural cu efect calmant, tonic si invigorator.

  AplicatiiMayie Antistres 1 (tonic) este produs terapeutic Mayie si contine principii active naturale, nealterate in procesul de productie, care actioneaza la nivelul celulelor sanguine si al ADN-ului, atenuand starea de stres a organismului. Simultan, tonifica prin acțiunea la nivelul creierului.

  Utilizare:

  1. Aplicati prin roll-on pe incheietura mainii, in zona gatului sau alte zone cu flux sanguin accentuat (tample, lobii urechilor, intre degete).
  2. Inspirati adanc!
  3. Esențele naturale de lavanda si brad va vor deconecta rapid si va vor transpune intr-o lume atemporala de poveste rurala autentica.

  Pentru ameliorarea durerilor de cap, se aplica in zona cervicala.

  Dozatorul de tip roll-on este perfect pentru a aplica rapid in masina, in mers, inainte de sedinta, seara la culcare sau dimineata inainte de a ajunge la birou. Recipientul mic de 10ml va permite sa purtati Mayie Antistres 1 (tonic) in permanenta cu dvs.

  Pastrare: pentru a beneficia o perioada cat mai lunga de beneficiile Mayie Antistres 1 (tonic) va recomandam sa il pastrati in ambalajul original, inchis ermetic, ferit de lumina si umiditate, la temperatura camerei.

  Valabilitate: 12 luni de la deschiderea recipientului.

  Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Be the first to review “Roll-on Antistres 1 (tonic)”

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

 • Caută produse

  Parteneri Terra Biola

  Tanar si sanatos